Triex AS - Drangedalsvegen 100 - 3920 Porsgrunn - Telefon: 35 56 60 07 - Epost: post@triex.no

Motor - Evinrude E-TEC

En motor du kan stole på. Bølge for bølge.

evinrude triex

Evinrude E-TEC:
Høy ytelse i
Evinrude stil

bølget linje triex

Opplev båtdrømmen

Å eie en Evinrude er like enkelt som å styre en. Båtdrømmen din inneholder neppe noe om at motoren må på service eller overhaling til stadighet Utenbordsmotorene fra Evinrude er blant markedets mest innovative og miljøvennlige. Det gjelder ikke bare vedlikeholdet som er enkelt som bare det, men også bransjens beste garanti, klassens beste drivstoffeffektivitet og laveste totale utslipp – alt dette gjør at du får en bedre båtopplevelse med en Evinrude på hekken.

En motor du kan stole på

Båtlivet er ikke alltid like enkelt som smult vann. Noen ganger slår været om, bølgene reiser seg og du kjenner kanskje at det knyter seg i magen? Det er bare din egen erfaring og motoren du kan stole på. Vi vet godt at det er når forholdene er som verst at en Evinrude må fungere som best. Evinrudes motorer er designet, bygget og testet for at både vi og du skal være trygg på at motoren tar seg dit du skal – og tilbake igjen.

Evinrude E-TEC G2

E-TEC G2 er en serie påhengsmotorer som er så godt tilpasset båten at det er som om de er skapt for hverandre.

Helintegrerte, digitale kontroller sørger for at du har kommandoen når du kjører en båt med påhengsmotor fra Evinrudes E-TEC G2 serie. Med dynamisk servostyring i alle hastigheter fungerer båt og motor i full harmoni for å gi deg en best mulig kjøreopplevelse.

Velger du en Evinrude E-TEC G2 vil du spare mange kroner fordi du får en motor som bruker opp til 15% mindre drivstoff enn de andre ledende firetaktsmotorene. Det betyr at du bruker både mindre penger og tilbringer mindre tid ved bensinpumpene.

Den helintegrerte i-Trim-teknologien sørger for optimal trim, dynamisk servostyring gjør båten lettmanøvrert sammen med det hydrodynamiske SLX-girhuset slik at Evinrude E-TEC G2 gir deg en bedre båtopplevelse – den er silkemyk samtidig som den er kraftfull.

Evinrude E-TEC G1

Høykvalitets påhengsmotor fra 25 HK til 115 HK.

Med en Evinrude E-TEC påhengsmotor kan du føle deg trygg på at du har en motor av høyeste kvalitet. Påhengsmotorene har ingen innkjøringsperiode, trenger ingen oljeskift og er utstyrt med et automatisk vinterlagringssystem, og har et 3 års serviceintervall.

Andre motorer har en 20-timers innkjøringsperiode. Det trenger ikke en Evinrude E-TEC G1. Heller ikke oljeskift er nødvendig. Aldri! Mens andre må få båten til forhandleren – eller forhandleren til båten – for å få de fastsatte servicene og oljeskiftene, kan du nyte sjølivet i fulle drag, time etter time, år etter år.

Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen.

Dine fordeler som Evinrude-eier

  • Drivstoffbesparende
  • Miljøvennlig
  • Bransjens beste korrosjonsgaranti
  • Slitesterke komponenter med lang levetid
  • Ingen innkjøringsperiode
  • Ingen oljeskift
  • Automatisk vinterlagring
  • Laveste utslippsnivåer

Fakta om Evinrude E-TEC

bølget linje triex

Motorgaranti:  5år
Korrosjonsgaranti:  5år
Serviceintervell:  3år  / 5år  (G2)
Drivstofforbruk:  15% lavere drivstofforbruk (G2)
Utslipp: 75% lavere utslipp (G2)

Lukk meny